Elämä on ihanaa, mutta välillä se maistuu pahville, tai paremmin vertaisin "jäätelötuutin tekovohvelille". Jotenkin kaipaa kaikkea aivan hölmöä, ei pitäisi katsoa mitään elokuvia saati sarjoja missä ihmiset hempistelee, nyyh.

Topin kanssa on ollut erihauskaa, poika oppii kokoajan jotain uutta ja ihmeellistä. Nyt on olut vuorossa röhötysnauru, omat varpaat ja oman kuvan katsominen peilistä. Kyllä sitä jaksaa monta kertaa päivässä ihmetellä miten minä ja Mikko olla saatu jotain noin ihmeellistä aikaiseksi, kuin meidän pieni poika. Sitten sitä miettiessä unohtaa jo melkein, että välillä maistuu pahville.

Kiitollinen ja iloinen voisi myös olla talvesta, jännäjuttu nyt omassa asuessa ei olekaan mikään kamala kiire saada kaikkea ulos ja esille. Aikaisemmin vuokra-asunnoissa/talossa oli aina hirveä hätä ja kiire laittaa valoja, havuja ja vaikka mitä. Ehkäpä omassa tietää, että oma on oma ja aikaa on? :) Halu myös laittaa huolella. "Rouva Pikkarainen" menee huomenna IKEA.an ostoksille ja lupasi tullessaa tuoda meille keittiöön uuden työtason, ihanaa. Pitäisi vielä vähän maaleja saada (ja laminaattia, se jää tuonnemmaksi) niin pääsisi keittiön pienen pintaremontin aloittamaan.

Päätä vaivaa pahvinmaun lisäksi ystävyyssuhteet. Muutama kommentti on jäänyt vaivaamaan mieltäni, enkä tiedä oikein kuinka suhtautua. Välillä tuntuu, että ihmiset aliarvioi minua ja luottavat sietokykyyni. Tiedän olevani liiankin suorapuheinen ja hyvin hyvin näkyvä ja "vahva" persoona, mutta minullakin on rajani. Ei siitä sen enempää, nieleskelen, mutta kyllä harmittaa! Ja ihan hölmä juttukin. Tänään kuitenkin kävin sellaisen ihmisen kanssa lenkillä, joka osaa sanoa ne oikeat sanat kun niitä tarvitaa. Hyvät 5km laatuseurassa teki suoraansanottuna he****in hyvää! Kiitos siis siitä!

Ajatella viikko ja vuosi siitä kun tajusin odottavani lasta. Aika rientää, nyt se "tajunta" tuhisee tuolla omassa sängyssään. Tätä ajatellessa, elämä muuttuikin taas ihan mansikanmakuiseksi. Joten kiitos NaM, tilitetty on.. Josko joululahja pipon menisi väkertää loppuun.